Σκόνη Κεραμικών Super Cera C

Σκόνη Κεραμικών Super Cera C
€22,32με Φ.Π.Α.

Βελτιωτικό εδάφους για  την συγκράτηση του νερού, ελαχιστοποίηση των ασθενειών,  αύξηση των λουλουδιών και ποιότητα των καρπών. Εφαρμγοές ακόμη στην κτηνοτροφία και στην δόμηση.

Πρόκειται για διατομική σκόνη που αποτελείται από 80% διοξείδιο του πυριτίου (silica - SiO2) και 20% οξείδιο του αργιλίου (alumina - Al2O3).

​Παράγεται μετά από ζύμωση ΕΜ και ΕΜ-Χ GOLD σε υψηλής ποιότητας πυρίμαχου αργίλου Kibushi από την περιοχή Seto της Ιαπωνίας και διαθέτει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα ΕΜ-Χ κεραμικά.

Η μορφή της είναι πούδρα πολύ λεπτών κόκκων που επιτρέπει μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό.

Το μέγεθος των κόκκων της πούδρας είναι μικρότερο των 7 micron ενώ εκπέμπει συχνότητα υπερήχων 30 kilohertz

Χρησιμοποιείται ευρέως σε γεωργία, κτηνοτροφία, κομποστοποίηση, κατασκευές είτε παράλληλα με άλλα προϊόντα ΕΜ αλλά και μόνη της

Κώδ.: cera12
Διαθεσιμότητα: 
Άμεσα Διαθέσιμο
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 
(+30) 2351085140

Horizontal Tabs

Περιγραφή

Γεωργία

Η σκόνη κεραμικών ασκεί ισχυρή αντιοξείδωση στο έδαφος και ενισχύει την λειτουργία της φωτοσύνθεσης. Έχει αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή δράση, βοηθά την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος των φυτών και ενισχύει την ανάπτυξη και την δράση των άλλων ειδών ωφέλιμων μικροοργανισμών που δραστηριοποιούνται στο ριζικό σύστημα, όπως, της μυκόριζας, των αζωτοβακτήριων και διάφορων άλλων ειδών ριζόβιων μικροοργανισμών.

Δοσολογία: αναμειγνύεται στο νερό που ποτίζουμε, περίπου 5 κιλά ανά στρέμμα τον χρόνο. Για χρήση στον κήπο, 50 gr/m2. Στις γλάστρες ελάχιστη ποσότητα ανάλογα με το μέγεθος.

Εκτός από το ριζοπότισμα, μπορεί να εφαρμοστεί και με ψεκασμούς αφού διαλύεται εύκολα.

Όταν ψεκαστεί στα φύλλα λειτουργεί τριπλά: εντομοπώθηση, φωτοσύνθεση και προστασία από ακραίες θερμοκρασίες.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πρώτη ύλη για την παρασκευή κεραμικής πάστας επίχρισης για κορμούς δέντρων, αμπελιού, κ.α.

Κτηνοτροφία

Στην κτηνοτροφία, μπορεί να διασκορπίζεται στο δάπεδο της μονάδας για βελτίωση και διατήρηση υγιών συνθηκών, απορρόφηση της περιττής υγρασίας, καταστολή οσμών, απομάκρυνση παρασίτων κα.

Κατασκευές /Θετική ενέργεια

Στον τομέα των κατασκευών, μπορεί να αναμιγνύεται με τα διάφορα κατασκευαστικά αλλά και στα τελικά επιχρίσματα, σε μπογιές και βερνίκια τόσο για ενίσχυση της αντοχής τους και επιμήκυνση της διάρκειας ζωής τους αλλά και για διάσπαση χημικών ουσιών και μυρωδιών, για μείωση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και για έκλυση θετικής ενέργειας στον χώρο

Όνειρό μας η παρουσία του ανθρώπου μέσα στο περιβάλλον με σεβασμό και θετική δράση, παντρεύοντας παλαιά γνώση με μια νέα, φρέσκια οπτική.

Επικοινωνία

Σπείρα Γης | Κοινωνικός Συνεταιρισμός

Σφενδάμη Πιερίας, 60066

6972221922, 6949339186

23510 85140

contact@speiragis.gr

www.speiragis.gr

MasterCard VISA VISA MasterCard ID Check VISA