Υπηρεσίες

Η Σπείρα Γης μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες προβολής και επικοινωνία σε κάθε μικρή και μεσαία επιχείρηση ή φορέα ΚΑΛΟ. Στόχος μας η σωστή και αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες και το κοινό μιας επιχείρησης και η προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.  

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Η Σπείρα Γης οργανώνει και παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης σε ομάδες και άτομα που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια μικρή επιχείρηση ή έναν φορέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Η Σπείρα Γης έχει μια μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη για την δημιουργία και την ανάπτυξη φορέων της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. 

Συμβουλευτική

Η Σπείρα Γης στο πλαίσιο των καταστικών της στόχων παρέσει δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής σε άτομα και ομάδες για θέματα που άπτονται στην χρήων των Ευεργετικών, Αναγεννητικών, Θετικών, Ενεργών Μικροοργανισμών και άλλων οικολογικών, φυσικών μεθόδων για φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο καλλιέργειες αλλά και συνθήκες αστικής ζωής. 

Όνειρό μας η παρουσία του ανθρώπου μέσα στο περιβάλλον με σεβασμό και θετική δράση, παντρεύοντας παλαιά γνώση με μια νέα, φρέσκια οπτική.

Επικοινωνία

Σπείρα Γης | Κοινωνικός Συνεταιρισμός

Μεγάλου Αλεξάνδρου 77, Σφενδάμη Πιερίας, 60066

6972221922, 6949339186

23510 85140

contact@speiragis.gr

www.speiragis.gr

MasterCard VISA VISA MasterCard ID Check VISA